Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.

CONDICIONS GENERALS DE COMPRA

El convidem a revisar les condicions generals de compra que regulen l'oferta i la compra de productes de MARIA PILAR SANGRÀ BALASTEGUI a través de la botiga online inclosa en aquest lloc web http://calsangra.cat.

En utilitzar aquest lloc web vostè queda vinculat a aquestes condicions pel que li recomanem que les llegeixi detingudament. Si vostè no està d'acord amb elles haurà d'abandonar el lloc web.

 

1. DISPOSICIONS PRELIMINARS

Les presents condicions de compra són d'aplicació per a totes les vendes d'articles de MARIA PILAR SANGRÀ BALASTEGUI, que hagin estat realitzades a través del lloc web http://calsangra.cat (en endavant "lloc web").

En realitzar una comanda, vostè ens garanteix que és major de 18 anys i que té capacitat legal per cursar contractes vinculants.

Les comandes només podran realitzar-se per adquirir mercaderies sense ànim de revenda. Està totalment prohibida qualsevol revenda o distribució dels productes adquirits a través d'aquest lloc web.

Ens reservem el dret de poder anul·lar comandes fraudulentes, falses o especulatives així com aquells que hagin estat sol·licitades per un client amb el qual pugui existir alguna diferència/controvèrsia en comandes anteriors, o quan hi hagi dubtes raonables que ens puguin fer pensar que el client està realitzant alguna activitat delictiva.

Podem actualitzar les presents condicions de compra així com l'avís legal en qualsevol moment. Vostè podrà consultar i imprimir la versió actualitzada de tots dos textos prement els vincles "Condicions de Compra" i "Avís Legal".

 

1.1. Obligacions de l'usuari

Com a usuari està obligat a comunicar a MARIA PILAR SANGRÀ BALASTEGUI totes les dades necessàries per l'accés i utilització dels serveis d'aquest lloc web. Les dades facilitades han de ser veraces i actuals, han de ser conscients que podem fer ús d'ells per posar-nos en contacte amb vostè si fos necessari.

És indispensable que faciliti tota la informació que cataloguem com obligatòria, ja que, de no fer-ho no podrem cursar la seva comanda. No serem responsables en cap cas de possibles retards o fallades en el lliurament com a conseqüència de l'error o omissió de dades.

L'usuari haurà de fer ús adequat dels serveis inclosos en aquest lloc web, sempre en conformitat amb l'ordenament jurídic i no durà a terme cap activitat que dificulti o interfereixi el seu funcionament.

 

1.2. Mesures de seguretat

Establirem tots els mecanismes raonables al nostre abast per garantir que les seves dades personals es conserven amb seguretat en tot moment. No obstant això, vostè accepta que cap transmissió de dades a través d'Internet pot garantir-se com a segura davant d'accessos no autoritzats i no ens podrem fer responsables de qualsevol error de seguretat llevat que es degui a alguna negligència nostra.

Així mateix vostè haurà d'adoptar les mesures de seguretat necessàries, tant personals com materials, per mantenir la confidencialitat del seu nom d'usuari i contrasenya i notificar immediatament la pèrdua, sostracció, robatori o accés il·legítim del seu nom d'usuari i contrasenya, així com el seu coneixement per terceres persones.

 

1.3. Servei d'atenció al client

Per expressar qualsevol opinió, suggeriment o dubte, els usuaris podran posar-se en contacte amb el Servei d'Atenció al Client:

  • Mitjançant correu electrònic a l'adreça: comercial@calsangra.cat.
  • Telefònicament, al número: 973.391.216

 

1.4. Tractament de la informació

Mitjançant l'emplenament i enviament de la corresponent Ordre de Compra, l'Usuari accepta que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de Cal Sangrà en els termes indicats en la Política de Protecció de Dades Personals.

 

1.5. Comunicacions

Tota comunicació entre el Client i Cal Sangrà relativa a una comanda determinada podrà realitzar-se per qualsevol dels següents mitjans:

- Per correu ordinari o certificat a l'adreça:
CAL SANGRÀ
Maria Pilar Sangrà Balastegui
Av. De Jaume Mestres, 2
25310 - Agramunt (Lleida)
NIF: 78071953V

- Per correu electrònic: comercial@calsangra.cat.

- Per telèfon: 973.391.216.

 

1.6. Garantia

El Certificat de Garantia que emet el corresponent fabricant, garanteix la qualitat del producte que empara, en els termes legalment establerts, durant el període corresponent (entre un i dos anys a partir de la data de lliurament).

No s'inclouen les deficiències ocasionades per negligències, cops, ús o manipulacions indegudes, tensió no idònia, instal·lació incorrecta, ni materials sotmesos a desgast pel seu ús normal.

En aquelles incidències que justifiquin l'ús de la garantia, s'optarà per la reparació, substitució de l'article, rebaixa o devolució, en els termes legalment establerts.

La garantia perdrà el seu valor:

  • Si es modifiquen, alteren o substitueixen algunes de les dades de la mateixa o del justificant de compra.
  • Si es manipula o repara tant el nombre identificatiu com el mateix aparell garantit sense coneixement de Cal Sangrà.

Per fer efectiva la garantia contacti amb nosaltres al telèfon al 973 391 216 o envieu-nos un correu electrònic a la següent adreça comercial@calsangra.cat.

 

2. CONDICIONS APLICABLES A LES COMANDES

Tots els productes que s'ofereixen en aquest lloc web són venuts directament per MARIA PILAR SANGRÀ BALASTEGUI amb CIF 78071953V i domicili a C/ JAUME MESTRES, 2 - 25310 - AGRAMUNT (LLEIDA).

 

2.1. Procediment de compra

Podrà navegar en el lloc web fins a trobar l'article desitjat. Un cop localitzat, prement sobre el mateix accedirà a tota la informació que li ofereix el lloc web. Des d'aquí podrà afegir l'article a la seva compra.

Si està realitzant una comanda per primera vegada amb nosaltres, se li demanarà que introdueixi totes les seves dades (nom i cognoms, correu electrònic, adreça, mètode de pagament, etc.) i crear un compte.

En el cas que es tracti d'un usuari registrat i amb un compte actiu, haurà d'introduir el seu e-mail i contrasenya i el sistema reconeixerà les seves dades. Un cop estigui al seu compte podrà continuar la seva compra i finalment confirmar la comanda.

Un cop rebuda una Ordre de Compra, Cal Sangrà remetrà una confirmació de la comanda a l'adreça de correu electrònic indicada en l'Ordre de Compra (la Confirmació).

 

2.2. Cobertura de l'oferta

El territori en el qual s'accepta i es distribueix comandes d'Espanya peninsular, Illes Balears, Las Palmas i Santa Cruz de Tenerife.

 

2.3. Disponibilitat

Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat. No ens fem responsables de la manca d'existència o de la no disponibilitat dels productes.

Consulteu la selecció d'articles disponibles per a la venda a través del lloc web, ja que no tots els articles que puguem oferir a les nostres botigues o que puguin aparèixer en els catàlegs, llocs web o un altre tipus de presentacions estan disponibles per a aquest tipus de venda.

Si un producte no estigués disponible un cop realitzada la comanda, se l'informaria al més aviat possible per correu electrònic o per telèfon i la compra quedaria anul·lada totalment o parcialment.

Davant de qualsevol dubte, recomanem posar-se en contacte amb el servei d'atenció al client.

 

2.4. Contracte amb MARIA PILAR SANGRÀ BALASTEGUI i acceptació de comandes.

La comanda no serà acceptada per nosaltres fins que l'import hagi estat carregat al nostre compte. Li confirmarem l'acceptació de la comanda en un correu electrònic en el qual l'informarem que la comanda està sent enviat.

Només en aquest moment quedarà formalitzat el contracte entre vostè i nosaltres, i només per als articles relacionats en la confirmació d'enviament.

 

2.5. Confirmació i anul·lació de comandes

Amb anterioritat a la finalització de la comanda per la seva part en el lloc web, vostè podrà revisar tots els detalls associats al mateix (imports desglossats en tots els epígrafs necessaris - impostos, costos, de transport, selecció d'article, etc.), podent corregir el que consideri necessari.

Amb posterioritat a la confirmació no serà possible modificar ni anul·lar la comanda a través del lloc web. S'haurà de posar en contacte. Només podrà ser modificada o anul·lada si l'article no ha entrat en la fase d'expedició des dels nostres magatzems.

 

2.6. Moneda, impost i preu

Les despeses de condicionament, embalatge i enviament dels Productes comprats, així com, si és el cas, l'IVA i altres impostos que siguin d'aplicació, són per compte del Client, que procedirà a pagar-los juntament amb el preu i en la mateixa forma triada per fer efectiu el pagament del preu.

 

2.7. Formes de pagament i seguretat

Qualsevol comanda realitzada ha de ser abonada de forma immediata després de la confirmació de la comanda. Únicament es cursaran comandes de les quals s'hagi completat i verificat el pagament.

1. Mitjançant targeta de crèdit. Aquest servei és el que considerem més idoni perquè vostè faci la seva comanda. El servei de pagament amb targeta de crèdit és proporcionat directament per Banc Sabadell. Cal Sangrà s'exclou de tota responsabilitat en relació amb la confidencialitat i seguretat de la informació i dades proporcionades pel Client en ocasió del pagament de les seves compres electròniques mitjançant targeta de crèdit, en la mesura que el tractament d'aquesta informació i dades no es troben exclusivament sota el control de Cal Sangrà.

2. Mitjançant transferència bancària. Al nombre de compte ES52 0081 5286 7400 0108 8114 de Banc Sabadell. En aquest cas, el Client haurà d'indicar "Maria Pilar Sangrà Balastegui" com a beneficiari, i com a concepte el número de comanda assignat al realitzar la compra. Un cop realitzat l'ingrés, haurà d'enviar el justificant per correu electrònic a l'adreça comercial@calsangra.cat. En cas de no rebre el justificant no es realitzarà l'enviament fins a obtenir la conformitat del nostre banc o els diners en compte.

3. Ús de cupons descompte. Els cupons descompte no suposen en cap moment un mitjà de pagament i per tant, no estan subjectes a les mateixes condicions que la resta de mitjans de pagament:

  • No es poden utilitzar parcialment, en cas d'usar-los i no fer servir l'import total, la resta del cupó es perd.
  • Està subjecta a restriccions com: nombre de vegades que es pot usar, propietari del cupó, data de caducitat, comanda mínima, i marques i/o categories en què es pot utilitzar.

 

2.8. Lliuraments: tipus, terminis i problemes

El lliurament es realitzarà a l'adreça sol·licitada per l'empresa de transport urgent Correus Express. El temps de lliurament des de la sortida dels magatzems de Cal Sangrà és de 24 / 48h a la Península, 48/72 per a Balears i illes Canàries. En cas que 7 dies després de la recepció del correu electrònic de confirmació encara no hagis rebut el teu paquet, contacta amb el nostre Servei d'Atenció al Client a comercial@calsangra.cat. També pots fer-ho a través del telèfon 973 391 216.

Aquest termini pot augmentar en períodes de rebaixes, campanyes de Nadal o en el cas de gestions duaneres i altres circumstàncies derivades de (a títol informatiu únicament) la distància geogràfica, condicions climatològiques, guerres, vagues, qualsevol forma d'intervenció governamental, incompliments dels nostres proveïdors, etc. així com qualsevol altra imputable a l'operador logístic encarregat del lliurament del producte. No ens fem responsables dels possibles retards que puguin originar-se per qualsevol dels motius esmentats anteriorment.

Si, en el moment del lliurament l'embalatge de la comanda està danyat, haurà d'obrir el paquet en presència de l'operador logístic per verificar l'estat dels articles. Si s'observen danys els haurà de detallar a l'albarà de lliurament i posar-se en contacte. Repararem o substituirem sense cap cost per a vostè tots aquells articles que hagin estat danyats o perduts durant el transport, sempre i quan, ens notifiqui aquesta incidència el més aviat possible.

Un cop lliurada la comanda, passarà a formar part de la seva propietat i per tant, tots els danys que puguin originar seran de la seva responsabilitat.

 

2.9. Despeses d'enviament

Enviaments a Península (España y Portugal)

Les despeses de condicionament, embalatge i enviament dels Productes comprats són per compte del Client. Les despeses d'enviament les podrà veure detallades en el procés de compra.

 

2.10. Política de devolució, desistiment, canvi i reemborsament

Pot realitzar la devolució de la seva comanda en un termini màxim de 14 dies naturals des de la data de recepció de la comanda.

Per iniciar el tràmit de devolució de la comanda haurà d'enviar un correu electrònic a comercial@calsangra.cat indicant el número de comanda i el producte a retornar. Li respondrem per correu electrònic dins dels següents 3 dies hàbils, amb les instruccions per formalitzar la devolució.

En el cas de tractar-se de comandes/articles amb import superior a 100 euros en els quals no s'hagin cobrat les despeses d'enviament, es descomptarà, de l'import a abonar, els costos reals facturats per l'empresa de transport. L'import variarà entre 15€ mínim i 25€ màxim depenent del volum dels productes. En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades.

També s'ha de deduir l'import a abonar qualsevol càrrec bancari derivat de la forma o de la cadena de pagament (targeta, transferència bancària, Paypal, etc.), deteriorament o recondicionament del producte si fos necessari.

Les despeses d'enviament només seran reemborsables en el cas d'enviament erroni per part de Cal Sangrà o producte defectuós.

Les devolucions de diners es realitzaran en un termini de fins a quinze (15) dies des de la recepció de la mercaderia als nostres magatzems.

 

Dret de desistiment

Per exercir el dret de desistiment, el client disposa d'un termini de 14 dies naturals a comptar de la data de recepció de la comanda. Per fer efectiu el desistiment haurà de notificar-ho a MARIA PILAR SANGRÀ BALASTEGUI enviant un correu electrònic a comercial@calsangra.cat.

Per complir el termini n'hi ha prou amb la comunicació per la seva part d'aquest dret abans que venci el termini per correu electrònic.

Aquest dret és limitat i no inclou la possibilitat de desistir en les situacions següents:

  • Els béns que hagin estat usats o danyats.
  • Els béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
  • Els béns confeccionats conforme les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats i les referències especials sol·licitades per encàrrec del client.
  • Els béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament. Qualsevol article fora del blíster original. Xumets i dentició fora del blíster original. Articles i accessoris de lactància: Biberons i extractors de llet materna sense embalatge segellat original. Higiene i cures: gel de bany, sabó infantil, colònia ... pel fet que no és possible comprovar si falta quantitat.

Només s'admetrà la devolució d'aquells productes que es trobin en perfectes condicions i s'han de tornar correctament protegits, en el seu embalatge d'origen, en perfecte estat, sense desprecintar, sense signes que hagin estat oberts, amb tots els accessoris i la factura.

Un cop rebuts els productes, si fos detectat qualsevol tipus de manipulació, desperfecte o signe que fes suposar que el producte hagi estat obert, modificat, alterat o hi hagi risc d'això, el producte en qüestió serà retornat immediatament al client mitjançant l'enviament postal contra reemborsament, assumint l'usuari les despeses d'enviament.

El dret de desistiment requereix que l'usuari remeti el producte tal com va ser rebut, sense utilitzar i amb el seu embalatge original, de tal manera que no sigui possible el seu deteriorament durant el transport, assumint el client els possibles danys durant el mateix i les responsabilitats derivades.

Un cop examinats i verificats els articles, MARIA PILAR SANGRÀ BALASTEGUI procedirà a la devolució de l'import de la mateixa forma que va realitzar el pagament en un termini no superior a 14 dies a partir de la data de recepció dels productes.

Les devolucions seran tramitades en dies laborals, de dilluns a divendres. Les devolucions realitzades en festius nacionals, autonòmics i locals es gestionaran l'endemà del festiu en qüestió.

 

3. NUL·LITAT PARCIAL

Si qualsevol part d'aquestes condicions de serveis fóra contrària a dret i, per tant, invàlida, això no afectarà les altres disposicions conformes a dret. Les parts es comprometen a renegociar aquells punts de les condicions de servei que resulten nuls i a incorporar-los a la resta de les condicions de servei.

 

4. MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE VENDA

MARIA PILAR SANGRÀ BALASTEGUI es reserva el dret a modificar les condicions generals de venda sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presentin a través del mateix com la forma en què aquests semblin presentats o localitzats en els seus servidors.

Aquests canvis han de ser acceptats per l'usuari cada vegada que faci efectiva una compra a través del web.

Els clients que no estiguin conformes amb les modificacions de les condicions generals, hauran de notificar i, a partir de la data en la qual la nova versió entrés en vigor, s'han de deixar d'utilitzar els serveis web.

En el cas que alguns dels termes de les condicions generals de venda siguin declarats integrals o no oposables per una decisió judicial, la resta de disposicions mantindran la seva vigència.

 

5. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquest lloc està situat i és operador d'Espanya. Totes les qüestions relatives a aquest lloc es regeixen per les lleis espanyoles i es sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents d'Espanya, sense que siguin aplicables els principis sobre conflictes de lleis.

En aquells casos en què el client no tingui la condició de consumidor o usuari, o que tingui domicili fora d'Espanya, se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Lleida, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

Si l'usuari decideix utilitzar o consultar aquest lloc fora d'Espanya, haurà de tenir present que ho fa per pròpia iniciativa, i que és responsable del compliment de les lleis pertinents.

El present contracte entrarà en vigor i tindrà plens efectes des del moment en què es produeixi l'acceptació del client o usuari.

El present contracte, i, per tant, les condicions generals que incorpora, justament amb els annexos (d'existir), a més de ser llegits en aquest lloc web, poden emmagatzemar-se, arxivar-se i reproduir-se per mitjans electrònics o informàtics habituals.